DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-01-2020 05:35:03

z9bci611
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-01-2020
Messages: 1

Nike Air Vapormax 2019 Football Grey/Obsidian

https://www.atmos-bangkok.com/pub/media/catalog/product/cache/122b61bfb663175d7f1bbb5dbb7f535b/a/r/ar6632-023_1.jpg


Skor Nike Herr fortsætter med at tilføje nye detaljer til deres VaporMax-modeller, og den seneste til at modtage nye ændringer er VaporMax 2019. Klædt i et sort, Hyper Pink og Scream Green farveskema. Denne Nike Air VaporMax 2019 har en sort base med lyserøde og grønne kontrasterende accenter oven på en klar VaporMax-sålenhed. Men højdepunktet i denne udgivelse er dens nye dristige fletning med “NIKE”, der er trykt på tungerne, indersålene og hælflikene.


Efter at have lanceret en koral og syrin iteration af skoen, har Skor Nike Rød frigivet en ny farve på Air VaporMax 2019 med lyserøde og farvetoner nuancer. Døbt “Platinum Tint / Pink Blast-Aurora Green”, vil dette par tilføje pops af farve til din lineup. Ankommer i en hvid gennemsigtig overdel, overtrækkes sneakeren med den ikoniske Swoosh i neonrosa og tealfarvet VaporMax-tekstmærke ved hælen. Luftpolstret sål matcher denne detalje med samme farvetone. Tip om lilla kigger gennem siderne, mens skoens etiket er placeret på den lyserøde tunge.


Opfølgning af den stempelagtige "Pink Tint / Light Cream" -farve i Skor Nike Nya afslører fodtøjstitanen et mere afslappet design. Denne model kaldes "Ghost Aqua / Black" og har en minimalistisk overdel, der også er gennemskinnelig og spækket med luxe detaljer.


Specifikationer inkluderer en overdel med den tonede nedtoning Nike Air Vapormax 2019 Football Grey/Obsidian, en grålig farve. Hvis du ser nok tæt på, viser du også hits af "Metallic Silver" i hele denne del af sneakeren. Dernæst finder vi også en sprød hvid Swoosh sammen med en tonal snørhed. Til sidst kommer sneakersene med en gennemsigtig Air Max-sål.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com