DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-02-2020 09:38:10

gri9tjmv
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-02-2020
Messages: 3

Adidas EQT Cushion ADV "Europe"

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2017/08/adidas-EQT-Cushion-ADV-Europe-Blue-CP9460-CP9459-CP9458-Buy-adidas-NMD-Nike-Jordan-VoporMax-Sneakers-Trainers-in-UK-EU-DE-Europe-Germany-for-Man-Women-FastSole-08.jpg


Core Black landar på Adidas Skor Herr, en helt ny silhuett som precis avslöjades i sommar. En fullstickad textilöverdel med nubuckdetaljer på hälen utgör den övre i svart medan vit sömmar visas på hälen. En vit gummi mellansula och svart yttersula i gummi kompletterar den eleganta tvåtonade designen helt.


Premiumstickad överdel med Adidas Skor Rosa nubuckkvartspaneler, svetsad mocka på tån, TPU spetsar spetsig och hälkappa, och en nubuckklacklapp, med signatur EQT gjutna detaljer som visar 3-strips märket och reflekterande garn. Mjuk EVA-yttersula och dubbeltäthetsverktyg med signatur EQT-gjutet 3-Stripes-märke.


Inspirerad av den ursprungliga Adidas Skor Sale-modellen, skjuter EQT Cushion ADV-silhuetten den aggressiva designen av OG med mer modern appell. För sin första släpp kommer silhuetten att finnas i tre exklusiva färgvägar och släpps regionalt.


Adidas EQT Cushion ADV "Europe" introducerades officiellt till oss under sommaren, och nu kommer Three Stripes att släppa en trio färgvägar som en del av ett kommande ”Blue” -paket. Klädd i ditt val av blå, svart eller vit färgalternativ, alla med blå accenter. Skorna är byggda med en blandning av läder och nät med dess signatur EQT-bandingband tre ränder på sidorna.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com