DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-01-2020 03:00:20

0avham1k
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-01-2020
Messages: 0

adidas continental 80 dame

https://sgfm.elcorteingles.es/SGFM/dctm/MEDIA03/201905/23/00117731117234____15__640x640.jpg
adidas sko hvid grøn En af adidas største styrker er dens evne til at sile gennem sit ekspansive arsenal og omarbejde en række af sine berømte silhuetter. The Three Stripes er klar til at gøre dette igen ved at tage OG Continental-sneakeren og give den en moderne opgradering og et nyt navn, adidas Continental 80. Med en hurtig overblik bærer denne nye model en slående lighed med adidas Yeezy Powerphase, som er blevet frigivet i tre unikke farveskemaer, men være sikker på, at dette virkelig er en OG-sko.

adidas sko mænd rød Det ene par kommer klædt i hvidt og det andet i sort. Begge er konstrueret med læderoverdel, perforeret detalje og marineblå og røde kontrasterende accenter. adidas trefoil-logo vises på hver side af siderne, hæle og tunger. Udsmykninger holdes minimale med en tynd rød og marinebånd båndstribe på tværs af sidepanelet, let perforeret detalje nær mudderbeskyttelsen og tåen og adidas-mærke ved siden af ​​snørebåndene ved tungen og hælbenken.

adidas sko sort 2020 Continental 80 er en populær Trefoil Brand livsstilsilhouette med en slank form, der er inspireret af adidas træningsfodtøj fra 80'erne, og nu er den klar til at frigive med en førsteklasses pythonhudstil. Serpentin-stylingerne er udført i monokromatisk læder med grå, hvid og sort, mens en grå tunge, hælfane og øjestæner tilbyder tonekontrast.

adidas continental 80 dame En sporty dobbeltfarvet stribe løber mellem fødderne, og indersålen tilbyder et fedt og lyst tryk til et drastisk - om end skjult - afvigelse fra den øverste glidestil. Udseendet afsluttes derefter med en hvid mellemsål og en blød linnefarvet ydersål. Den sunde dosis premium flair, som denne nye makeup giver, gør vidundere på den sportslige sneaker, hvilket giver et nyt nyt indtagelse af det arvemæssige udseende.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

 

#2 11-01-2020 17:33:15

panel123
Membre
Lieu: Tehran,Iran
Date d'inscription: 17-11-2018
Messages: 42
Site web

Re: adidas continental 80 dame

تابلو ال ای دی   یکی از ادوات تابلوسازی است که به دو شکل
تابلو ال ای دی ثابت  و تابلو روان   قابل اجرا و پیاده سازی است

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com