DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-03-2020 03:35:50

nx8qh0na
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-03-2020
Messages: 0

adidas ar trainer olive

https://www.andksko.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/e/ee5409_2.jpg
adidas sko sort dame Med kvalitet helt sikkert top notch som underskrevet af den højere ende moniker, begge par tage luxe læder og nubuck i former adskilt fra hinanden. SC Premiere ligger i subtile konstruktioner, der ligner den tennisdrevne Stan Smith, selvom yderligere udsmykninger skubber det ud i dække af noget performance-lænet og forbundet med scenekunstens verden.

adidas sko mænd rød Paletter er neutrale med hvide og nuancer, der består af størstedelen af ​​de øverste, mens såler tilføjer et vintage gulnet touch med rødt i bunden, hvilket svarer til udskriften af ​​den næsten hjemsøgende thespian ved sin hæl. Med det samme frimærke, dog i orange, fremkalder ARTrainer mere farverige følelser i sin række af mere livlige toner: hits af babyblå røres sparsomt op på de tre striber-logoer, mens mere af den varme tone tilføjer bemærkelsesværdig kontrast over profilen og hælen .

adidas sko hvid udsalg Læder spark fra adidas sat på en grippy gummisål. Overdel tilbyder polstret tunge og krave til en behagelig pasform med tonemærkedetaljer overalt og perforering ved tå, tunge + sidevægge. Disse ikoniske tre striber og trefoil logo har toppet adidas sneakers, tees, hættetrøjer + så meget mere i over 60 år.

adidas ar trainer olive I de senere år har adidas Originals lagt en målbar indsats i retning af at skabe en lang række livsstils-træner-joggesko, som fans kan nyde. I en verden, hvor chunky såler og retro-æstetik stadig dominerer markedet, fortsætter Three Stripes med at introducere nye, men tidløse silhuetter, der tilfredsstiller den ivrige sneakerforbrugeres ønsker i dag.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com