DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-03-2020 05:40:36

hcgmvl47
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-03-2020
Messages: 3

Air Jordan 4 Loyal Blue

https://gcs.justfreshkicks.com/2019/10/6ee80ac1-70614933_190926481943022_4786588876395436110_n.jpg


2020 bewijst verder zijn niet minder trucs dan dat, want de Jordan Schoenen Dames voegt zich bij de vroege set drops van het merk in zijn veelzijdige 'Black Cat'-colorway, een callback naar MJ's bijnaam op het veld die voor het eerst debuteerde in 2006. Design-wijs, het paar is objectief rechttoe rechtaan: zwart informeert elk accent van de veters tot de lambrisering, waarvan nubuck constructies, terwijl kooien, oogsteun hardware en het Jumpman embleem contrasteren door een lichte glans met de laatste van drie zwaaien elders langs de tong en binnenzool in lichtgrijs.


Direct beïnvloed door de Jordan Schoenen 2020 die hij kreeg tijdens zijn dagen dat hij op de vloer speelde en zijn snelle bewegingen en aanvalsmentaliteit weerspiegelde, vertalen deze AJ4's die mantra door het geheel in een enkele zwarte toon te zwaden. Alle tekenen van afwijkingen komen uitsluitend voort uit de materiële verschillen, waaronder die van het grotendeels uit nubuck geconstrueerde bovenwerk en de oogjes en tussenzolen die een glanzende afwerking krijgen.


Jordan Brand zal een aankomend Jordan Schoenen Rood lanceren dat bestaat uit een drietal kleurenopties. Elke Air Jordan 4 heeft een bovenwerk van wit leer, geaccentueerd in dennengroene, paarse en / of universiteitsrode accenten met metallic zilveren details. Een stevige witte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.


De bijgewerkte Air Jordan 4 Loyal Blue is overwegend verfraaid in een gedurfdere zwarte make-up dan zijn voorganger. Het heeft ook dezelfde constructies als het origineel, met dezelfde mat afgewerkte nubuck-materialen over de bovenkant en de kenmerkende oogsteunen in glanzend zwart. Andere kenmerken zijn onder meer monochromatische Jumpman-logo's op de tongpatches en de hielkappen voor een algehele, weelderige uitvoering.


https://www.collectschoenen.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com