DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-03-2020 04:11:39

bkfgnj2y
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-03-2020
Messages: 0

adidas consortium adistar comp

https://pbs.twimg.com/media/DKM58CaUIAAjTuM.jpg
adidas sko dame udsalg Fra japanske designere til berømte internetpersonligheder er adidas 'spektrum af samarbejdspartnere uden tvivl en af ​​de mest forskellige, med deres udgivelser helt sikkert efter et eksempel. Og til trods for at hver har leveret deres eget spin på klassikere, er det kun et par, der har berørt Terrex-serien indtil nu - den koreanske butik KASINA er en af ​​de første siden starten af ​​2020.

adidas sko mænd 2020 Fremstillet med premium konsortiumkonstruktioner kapitaliserer frigivelsen hovedsageligt på selve modellen og farves kun i bestemte punkter, mens hovedparten af ​​paletten er neutral i en iskald hvid. Vævede materialer tilføjer basens åndbarhed og fleksibilitet - sammen med subtile mønstre, når dens væv formales lodret - mens tapning og overlejrede understøtter tilføjer visuel bulk sammen med forstærkninger, hvor det er nødvendigt. Andetsteds påtrykker aftrykket en lille dosering af lette, kølige toner, kun ved at bruge den langs den bagerste placerede form af BOOST-bunden, sløjferne til snørerne og "Kasina" -logoen, der udskrives langs hæltrækket.

adidas sko sort og hvid Adidas 4D tech, der oprindeligt var klar til at erstatte Boost, har været relativt underudnyttet siden sin debut, og har kun nogensinde haft den sjældne Consortium-frigivelse, dyre Y-3-iteration eller den sjældne 4D Run 1.0. Sidstnævnte, der er set i pastelfarver og pulserende flerfarver, er godt overgivet som sin endnu til at klæde sig i en alsidig Triple Black - det er dog indtil nu.

adidas consortium adistar comp Åbenbaret ved hjælp af en stuet prøve, dette skema spiller godt med silhuettens øverste, farver de primære tråde i mørke toner og dens accentnote i en komplementær grå; eneste enheder, der farver i mørke for at matche de førnævnte, bevarer interessen ved hjælp af tekstur og dens slidbanes subtile divergerende skygge. Branding holdes minimalt, da logo-lock-ups er i nærheden af ​​kamufleret langs tungen, mens sidestrimlerne stikker udad med en lille margin. Konstruktionen afsluttes derefter med hårde skalstøtter ved hælbenken, hvilket giver en smule bulk til det, der ellers er en slank profil.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com