DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-03-2020 09:20:32

w4gx9atv
Nouveau membre
Date d'inscription: 24-03-2020
Messages: 0

Puma platform veg tan natural

https://i3.stycdn.net/images/2017/12/50/article/puma/so39388601/puma-platform-veg-tan-naturel-w-schuhe-beige-1100-f-medium-3.jpg
Puma sko dame udsalg Grundlagt i 1948 af Rudolf Dassler, specialiseret Puma hurtigt i sko og tekstil innovation. Mærkeprodukterne giver merværdien til atleternes liv. Innovation er kendt for at have været den første til at tænke og foreslå stegjern, der er skruet under sneakers, så er innovation en del af virksomhedens værdier.

Puma sko mænd 2020 PUMA Suede blev let udgivet i 1968 som en basketball-specifik sko på et tidspunkt, hvor set ruskind var et revolutionerende alternativ til læder. Ved OL i 1968 i Mexico City, USAs friidretts atlet, Tommie Smith, havde berømte den nyligt frigivne ruskind for at modtage olympisk guld for hans 19,83 sekunder 200 m triumf med en knytnæve holdes trodsigt i luften til støtte for menneskerettighederne.

Puma sko sort og hvid Basket Classic er bygget på det originale ruskindværktøj til et rent klassisk look. Oprindeligt et læder svar på ruskind, det karakteristiske look kombineret med det rene og enkle design gav kurven en moden, sofistikeret fornemmelse. Elementerne i farve og klassiske materialer, der er fuldt udglattet, medførte et slankt medlem af Suede-familien.

Puma platform veg tan natural Puma Kvinders og populære kunstner Naturel sætter deres kreative evner sammen for at designe denne slanke udgave af den populære Puma-platform i Natural Vachetta Veg Tan. Den samarbejdende sneaker har en premium Veg Tan-læderoverdel med strategisk perforering, hvor du har mest brug for det. Et tonet præget Puma x Naturel-logo vises ved tungen og Puma-striben. Denne livsstil sneaker vendte kunstværk er bragt sammen med en mørk gummi Platform mellemsål og sål, gjort berømt af Rihannas Puma Women's x Fenty-samarbejde.

https://www.nicestil.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com