DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-05-2020 08:36:31

1mq2ovkb
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-05-2020
Messages: 1

Vans og style 43 hvid

https://www.eastnewsline.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/r/art960.jpg
Vans sko dame 2020 Fortsætter et mangeårigt partnerskab er kunstneren Taka Hayashi og Vault By Vans vendt tilbage med en ny sommer 2020-kollektion af moderniserede antagelser om arkivskøjtestilarter. Bestående af seks samlede sko - to makeups hver af Sk8-Lo, Style 47 og Style 98 - samlingen trækker fra vintage militærbeklædning og bruger en moderniseret, QR-kodeinspireret iteration af Vans 'tidløse tavleprint.

Vans sko mænd rød En silhuet, der ligner en Old Skool med en Sk8-Hi toebox, Sk8-Lo er midtpunktet i samlingen. Vises i "Sort" og "Total formørkelse", hver makeup bruger tofarvet QR-tavle-tryk på kvart paneler og hæle, skiftevis farvede Jazz-striber på laterale og mediale sider, højglans mellemsåler med et svagt tryk og specielle cirkulære badges på tungen tag.

Vans sko sort guld I mellemtiden byder Style 47 på et look, der ligner Slip-On med sin laceless build. Det er gjort i "Dusty Olive" og "White Sand", som hver bruger en fuld lærred øvre. Begge tilføjer farverige striber til hælen - gul til “Dusty Olive”, orange til “White Sand” og lapper tre øje på den mediale midtfod. Kassettens foret, let puffede detaljer, trækker fra vintage militærjakker og trykte mellemsåler fuldender udseendet.

Vans og style 43 hvid Inspireret af den originale Style 36 fra 1977 har denne opdaterede version en dekonstrueret overdel med fremragende tåhættedetaljer. UltraCush indersålsteknologi tilbyder overlegen dæmpning for komfort hele dagen, og den moderne, slankede profil giver Vans Style 36 en fleksibel fornemmelse. Sunshine Style 36, en klassisk Vans-skatesko, der bærer den ikoniske sidestripe, er en lav top-snøre med robuste lærred og ruskind overdel, gendrevne toecaps til at modstå gentagne slid, polstrede kraver til støtte og fleksibilitet og signatur gummi vaffel outsoles .

https://www.eastnewsline.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com