DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-05-2020 05:11:35

wguf2zqm
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-05-2020
Messages: 1

Nike Air Max Deluxe Midnight Navy/Laser Orange

https://i.ebayimg.com/images/g/QGwAAOSw40pbwi1k/s-l640.jpg


Nike Schoenen Grijs nam schijnbaar een korte pauze in, maar nu is hij terug en net zo opvallend als altijd dankzij een nieuwe kleurstelling met opvallende neonaccenten. Een zwart mesh bovenwerk verweven met reflecterend materiaal met hoge zichtbaarheid zorgt voor een eenvoudige basis, terwijl de bovengenoemde neonversieringen zijn verdeeld tussen magenta op de tong, kraag en hiel, en volt op de Air Max unit / hak van de volledige lengte.


Gewoonlijk is de Nike Schoenen Sale uitgerust met een onstuimig bovenwerk, maar de op soundwave geïnspireerde schaal houdt het deze keer veel eenvoudiger, door te kiezen voor een elegante combinatie van Sail en Desert Ore. Geeft je de kans om dit opvallende ontwerp te bezitten zonder een overweldigend bovendeel, deze schone versie van de Deluxe ziet zijn enige eenheid in zwart en wit inluiden voor nog meer contrast en eenvoud.


Het glinsterende Nike Schoenen Heren bovenwerk met textuur heeft een combinatie van de twee kleurrijke metallic tinten voor een look die ergens tussen het ruimtetijdperk en South Beach zit, terwijl de warmroze accenten op de Air Max-eenheid en branding een helder contrast creëren. De eerder genoemde zwarte plastic overlays komen dan net genoeg binnen om het kleurrijke bovenwerk in te dammen en de look af te maken.


De Nike Air Max Deluxe Midnight Navy/Laser Orange is een nieuwe versie van de retro-hardloper die dit voorjaar zijn debuut maakt. Met een officiële combinatie van het kleurenschema Zwart, Laser Fuchsia en Regency Paars, is het golvend geïnspireerde bovenwerk van de sneaker gedetailleerd in een iriserende tint met de kleuren met overal contrasterende zwarte TPU-overlays. Hits van paars zijn te zien op het hiellipje, terwijl een doorzichtige Air Max-zool met roze accenten op de buitenzool de stijl afmaakt.


https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com