DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-05-2020 07:42:28

9mf5osjv
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-05-2020
Messages: 1

Nike Air Max 1 Cool Grey

https://www.joggersize.com/media/catalog/product/cache/1/image/1000x1231/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/n/i/nike-air-max-1-cool-grey-cool-grey-cool-grey-ah8145-005-os-1.jpg


De Nike Schoenen 2020 weelderige lavendeltint die zijn nom de guerre biedt, is aanwezig op een op Huarache geïnspireerd plastic hielstuk, evenals de inlegzool, tonglabel en ondervoet van de middenvoet. Dit staat in contrast met een gezonde portie wit leer en neopreen, waarvan de laatste de Huarache nog meer salueert met een productief geperforeerd kwartpaneel. Zwarte swooshes, kraagafwerking en buitenzolen combineren met witte tussenzolen en duidelijke Air Max-units om de look af te maken.


Vlak achteraan volgt de Nike Schoenen Dames. Het is gebaseerd op de op één na bekendste kleurstelling van de Air Max 1 en gebruikt gedurfde blues op de hiel, middenvoetkooi en spatbord, waarvan de laatste ook zijn vorm ontleent aan de AM1. De rest van de stukken zijn gekleed in zachtgrijs of helderwit, en Air Max 1-stijl tonglabels en topoogjes zorgen voor de finishing touch.


Gekleed in een Nike Schoenen Roze en True White kleurenschema. Er zijn geen uitgelekte foto's opgedoken, maar van deze Nike Air Max 1 wordt verwacht dat hij dezelfde pop-artstijl "Air" zal vertonen op het kwartpaneel op een allover manier. De schoen wordt gemaakt van een mix van mesh, suède en leer bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Het meeste Nike Air Max 1 Cool Grey wordt gedomineerd door mesh-stoffen voor extra ademend vermogen tijdens warme zomerdagen. Boven op de tong is een zuiver wit Nike-logo gestempeld, aangevuld met tonale veters. Grijze tinten op de zijwanden worden gecontrasteerd door een lichte jade Swoosh, passend bij de toon van het bovenste oogje en de gladde volnerf lederen spatborden hieronder. Als finishing touch wordt het silhouet geleverd met een slanke witte tussenzool, vergezeld van een Air unit-zool en een golfvriendelijke gekartelde buitenzool voor optimale tractie en ondersteuning.


https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com