DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-05-2020 05:27:33

58ghblop
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-05-2020
Messages: 2

nike air force 1 low wit

https://static.highsnobiety.com/thumbor/2TCakGWj9sxseshgxsJ-subyJ2E=/fit-in/320x213/smart/static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2018/08/29222714/nike-air-force-1-low-lv8-utility-black-and-white-release-date-price-info-01.jpg
nike schoenen heren grijs Oorspronkelijk uitgebracht in 1982, was de Nike Air Force 1 het eerste Nike-model met "Air" -technologie. Deze legendarische basketbalsneaker is ontworpen door Bruce Kilgore en vernoemd naar het vliegtuig met de Amerikaanse president, de Air Force One. De Air Force 1 is tot nu toe de populairste sneaker van Nike, is geproduceerd in bijna 2.000 verschillende kleurstellingen en is verkrijgbaar in lage, midden en hoge modellen.

nike schoenen dames 2020 De Nike Air Force 1 Low, die snel een favoriet werd voor op het veld en voor dagelijks gebruik, maar de onverslaanbare wit / witte leren versie kwam pas halverwege de jaren 90 uit. Later werd hij beroemd door bekende artiesten en rappers aan het einde van de jaren 90, maar de wit / wit heeft jarenlang zijn populariteit behouden en kreeg in 2017 een re-release om 35 jaar AF1 te vieren. Het enkelbandje, voor het eerst gezien op de originele Nike Air Force 1 High, werd halverwege de jaren 2000 teruggebracht met de release van de Air Force 1 Mid. Tegenwoordig is er voor bijna iedereen een hoogte en stijl.

nike schoenen kopen online Van nature is de Nike Air Force 1 Shadow, een damesvariant van het klassieke basketbalsilhouet, al een schoen die wild genoeg is vanwege de zichtbare stiksels en dubbellaagse Swoosh-logo's en hieltellers. Het lijkt er echter op dat het ontwerpteam van Swoosh niet anders kon dan laten zien dat ze verder wilden experimenteren met het model, aangezien ze besloten hebben het decor een stap verder te brengen.

nike air force 1 low wit De Nike Air Force 1 is misschien wel een van de meest populaire sneakers die er zijn. Zijn kenmerkende ronde vorm en zijn verhaal maken het een waar icoon dat al tientallen jaren bestaat. De Air Force 1 is het type sneaker dat je net zo goed op de voeten van een oude man zult zien als op tieners - de verschillende stijlen waarin het wordt geleverd, geven de schoen een ongelooflijke veelzijdigheid die bij veel verschillende soorten outfits kan worden gedragen. Om u een indruk te geven van de populariteit van de Air Force 1, volgen hier enkele foto's van beroemdheden die aan een nieuw paar trekken.

https://www.loopschoenentoday.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com